Verzenden

Wij werken standaard met B-post en DPD als verzendpartners.

U kan tijdens het uitchecken een keuze maken tussen deze verzendopties.

Er is de keuze om uw pakket thuis te laten bezorgen of u kan aangeven in welk dichtstbijzijnd afhaalpunt u dit wenst af te halen.

De tarief voor de verzending is de tarief gebaseerd op het gewicht van de bestelde goederen. Er is gratis verzending binnen België vanaf 75 euro.

Deze verzendtarief wordt automatisch berekend bij het ingeven van uw adres.

 

Wij trachten steeds uw bestelling zo snel mogelijk af te handelen en deze uiterlijk binnen de 5 werkdagen te verzenden. Mocht dit door omstandigheden niet mogelijk zijn dan ontvangt u steeds een bericht met de reden waarom de verzending vertraging heeft.

 

Beschadigde goederen bij ontvangst.

Indien de goederen beschadigd raken tijdens het transport dan neem u binnen de 2 werkdagen na ontvangst van de goederen contact met ons op. Wij zullen u steeds verzoeken om duidelijk foto’s van de beschadigde goederen, de verpakking, en het verzendetiket te nemen en aan ons te bezorgen.

Als blijkt dat deze beschadigingen het gevolg zijn van het transport, dan ontvangt u zo snel mogelijk vervanging van deze beschadigde goederen. Dit natuurlijk volledig kosteloos.

Retourneren

U hebt als particuliere koper zoals wettelijk voorzien steeds het recht uw aankoop te herroepen binnen de termijn van 14 dagen na aankoop.

U kan uw ontvangen goederen terug te zenden in dien ze niet aan uw wensen voldoen. Dit kan echter enkel in ongebruikte en onbeschadigde toestand en in de verpakking zoals u ze ontvangen heeft. De verzendkosten vallen ten laste van de klant. 

Retour adres:

Puurlicht

Bruggenhoek 20

9630 Munkzwalm

Wij verzoeken om bij retourzending steeds het track and trace nummer door te geven.

De administratieve afhandelingen zullen gebeuren van zodra wij de goederen in goede staat ontvangen hebben.